Case

Kracht van outsourcing

PCS is dé klantcontact partner van Bosch/Nefit, waarbij al het eerstelijns consumentencontact aan PCS wordt uitbesteed zoals telefonie, e-mail, webcare en WhatsApp. 

De laatste jaren is de wereld van het klantcontact in een stroomversnelling terechtgekomen. Niet alleen door de groeiende technische mogelijkheden als webcare en selfservice, ook doordat de consument veel meer verlangt en diens merktrouw afneemt. Ook Nefit/Bosch gaat volop in die ontwikkeling mee.

In een interview met CustomerFirst Magazine legt Rik Visscher, Director Sales Operations van Nefit/Bosch, de strategie wijziging uit waarin het accent is verschoven van producten naar producten en service, met steeds meer de behoeften en vragen van de consument als centraal aandachtspunt. Deze servicegerichte omslag heeft natuurlijk ook impact op de klantcontact strategie. Om dit operationeel in goede banen te leiden heeft Bosch/Nefit klantcontact- en BPO specialist PCS (Proactive Contact Support) ingeschakeld.

"Door de samenwerking met PCS is de reactietijd beduidend omlaag is gegaan, waardoor de wachttijden sterk zijn verminderd. Dat geldt overigens ook voor het aantal klachten, dat sterk is afgenomen"

In het artikel wordt de samenwerking en partnership tussen PCS en Nefit/Bosch nader toegelicht, maar zeker ook de behaalde resultaten.  

Download hier het hele artikel uit het Customer First Magazine en lees zelf waarom Bosch/Nefit PCS heeft gekozen voor PCS als outsourcing partner.